10-6-2012

Nu har jag glömt den igen

Vad jag menar med överskriften är att jag glömt att förnya denna sida, skall nu försöka att förbättra mig, men det är osäkert om det går. 
Detta med bloggen är intressant det har en mycket större genomslagskraft än vad man tror. Vad kommentarer jag fått om det jag skrev förra gången, när det gällde intrånget av utländska språk i vår vardag. Det var roligt att höra att vi var många som tyckte det samma.

 

Denna gång tänker jag inte klaga på något även om det finns mycket att göra det om. Nu tänker jag bara berätta hur det är att flytta ett museum vilket vi nu håller på med. Det är inte riktigt som att flytta ett hem och det fick Erki samt medhjälpare erfara när de skulle flytta över 200 kartonger böcker för en vecka sedan. Men vilka killar utan att klaga körde man hårt i två dagar. Och flyttade hela vårt förråd samt bibliotek till Axvall utan något missöde, jag är imponerad. Nu återstår att flytta alla kläder vilket är en ansenlig mängd både hängande som packade.

 

Det blir nu ett antal veckor fram till midsommar med en mängd resande till soldatregister runt om i landet. Nu skall vi få alla under den närmaste perioden att använda samma upplägg. Och i höst kan vi  sedan lägga ut hela registret på nätet och låta släkt och hembygdsforskare söka i ett betydligt större register.

 Kan också rapportera från sjuksängen att det inte är roligt med de sommarförkylningar som nu härjar, men blir aldrig av med dem. Från de vanliga förkylningssymtomen har den nu under fjorton dagar bestått i hosta som inte är rolig.

 

 

Jag hoppas Ni som läser detta slipper från denna förkylning även om jag hört att det är många som drabbats.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0