20/7 2011

Nu är det utfört

Vad är det som är utfört kanske någon undrar, vilket jag förstår om inte denna någon följt med på sidan tidigare. Det är flytten från den lilla storstaden Skövde och till kurorten Lundsbrunn.
Det var första gången som vi inte själva släpade och bar utan lät en firma utföra detta, Skövde stadsbud, vilken kan rekommenderas på det varmaste. Snabbt och tyst utan en massa krav på oss som kunder. Låna så mycket låder ni behöver hade det låtit under den närmaste månaderna inför själva flytten. Packa i våra lådor så går det lättare och samtidigt kostar det inte lika mycket eftersom vi sparar på tiden.

Helt problemfritt blev naturligtvis inte flytte då vi hade med Telia och göra. Trots att vi två månader innan flytten anmälde flytt av telefon fungerade inte detta. Här har jag suttit i telefonköer i över tre timmar tills den dag jag kom underfund med att gå till telebutiken i Skövde. Där viste man hur det skulle gå till och fixade att någon ung dam från suporten på telia ringde och konstaterade att de hade helt missuppfattat min beställning. Men inte kunde jag få någon som fixade det direkt utan fick vänta på telefonen i åtta dagar och när bredbandet med e-psten kommer igång det kunda man inte svara på, den som lever får se. Sista deagarna har dock Telias kundtjänst gjort ett bra och mycket uppskattat arbete då de löst det som strulat en ros är de värda för detta.

Att sedan hustrun har gjort ett enastående arbete med att packa upp alla de lådor som hörde till köket och vardagsrum förstärker min känsla av att denna flytt blev  betydligt roligare än vad vi väntat oss, även om det var vemodigt att lämna lägenheten i Skövde där vi bott i femton år, kände vi oss verkligen välkomna här i Lundsbrunn där alla grannar på stationsvägen hälsade oss välkomna och hoppades att vi skulle trivas, vilket vi kände att vi gjorde från första stund.Blomstergårdens camping en oas för oss som vi varje år återvänder till

Det som oroade undertecknad var de dåligt skötta rabatterna utanför som vi som hyresgäster har ansvar för. Men som alltid när det gällde hur rabatterna skall se ut nästa år hade vi rådslag och i dag söndag tog vi ett nappatag med de som fanns på framsidan och se vi fick det som vi ville.

 Vad vi inte får glömma den stora insats som barn med respektive gjorde söndagen efter att vi flyttat in, då var det fart i alla hörn av lägenheten och vips var det mesta som vi själva inte hunnit få upp på plats.


RSS 2.0