2/6 2011

Flytten närmar sig

Så var det bara en månad kvar att leva i flyttkartånger. Har ni inte gjort det någon gång tycker jag Ni skall försöka att få göra detta. Det är en upplevelse att kunna säga när man skall ha tag i en ny skjorta det går inte den är nedpackad. Vad skönt det är att ha flytten att skylla på istället för att arbeta med något speciellt. Med bara en dator blir det svårt att utföra mycket av det som finns på den andra.


Torghandel blomstrade i Lidköping då som Nu, men vilka är det på bilden?

Det konstiga är också att vi ännu inte har träffat på något negativt med att lämna Skövde som försöker vara "Störst, Vackrast och Best i allt". Ännu lever vi i förhoppningen att det mesta kommer att orda sig och att det efter en dags arbete skall bli skönt att återvända till den lilla orten i Götene kommun.


En sak som är bra med detta med packlådor är att jag har kunnat börja skriva på nästa bok. Internet gör att man inte behöver ha all referenslitteratur tillgänglig i bokform, utan nu tar vi referensen över nätet, vilken himmelsk lycka detta har blivit.

Lidköpings hamn med skuter i början av 1970-talet

Så har nu även adressändringskorten skrivits ut till alla Er som vi har adresserna till och det var många vänner och bekantar.

Tyvärr har man fortfarande svårt att fatta beslut både på SFHM i huvudkommunen som på Skövde kommun och detta för med sig att Garnisonsmuseets framtid fortfarande är lika osäker som det tidigare varit.
Det som är det tråkiga i detta fall är att man nu börjar göra politik av museifrågan och vill göra ett monument över den egna mandatperioden.
Den kommande veckan får vi se om Skövde har något att komma med vi måste ha ett svar senast tisdag den 7/6 för att kunna arbeta vidare med andra alternativ.


Så var det 1972 di vi skall

Så är det och så kanske det blir, hur det än blir hoppas jag att ni alla får en skön inledning av sommaren, jag och hustru Else-Marie vet vad vi skall göra den närmaste månaden. Vi ber att få återkomma efter den stora flytten och tala om hur det blev.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0