13/8 2011

NU ÄR DET UPPACKAT

Nu är den sköna sommaren över. En årstid som 2011 har betytt väldigt mycket för mannen och hustrun i den lilla familjen som dragit från den lilla staden Skövde till den lilla orten Lundbrunn. Här har vi inte behövt någon semester utöver att vara hemma, men en vecka klarade vi av att vara hemifrån och sedan bestämde vi att husvagnen behöver vi inte mer utan den säljer vi nu. Är det någon som vet någon som är intresserad av en Polar med långbädd från 1995 hör av Er.Hade vi vetat vad vi i dag vet hade vi flyttat mycket tidigare för tänk vad skönt man kan få det i den lilla orten, den lugn och ro som vi fått här i den av Götenebostäders förhyrda lägenhet den kunde vi inte ens drömma om.

Men tänk vad "bröte" man samlar på sig. Över sjutio stora flyttlådor stod här från golv till tak. Men med god hjälp av barnen tog det tre dagar och sedan var det uppackat.

Rabatterna utanför den nya bostaden skall vi sköta ensamma och det gör hustru med sonen flickvän med den äran.

Nu väl i ordning har det vanliga arbetet i hemmets lunga vrå åter tagit fart. Under flyttens tre månader var det inget med detta men nu kör vi för fullt.

Tänk vad världen är liten det tog inte mer än fjorton dagar innan jag träffade en skolkamrat från första terminen i första klass i Sörbo skola.

Skall nu försöka komma igång lite oftare med att göra inlägg här på bloggen men hur det går med den förutsättningen får vi se, man kan alltid hoppas.


Kommentarer
Postat av: Ingemar Siby

Hej Björn!

Jag hoppas att det Du som skrivit häftet om Axevalla hus! Har ett par frågor:

-Har du försökt få till stånd en arkeologisk utgrävning?

- Hamn i Skara: I vilken av dina referenser finns den uppgiften?

mvh

Ingemar Siby

2011-09-15 @ 16:47:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0