2/5 2010

Maj är här

Nu har vi överlevt april, denna den sista vintermånaden för i år, "aprillasnö ger fåra gö", skall man gå efter detta blir det nog inget för fåren i år. Det var inte mycket snö denna april men kallt var det och det kanske räcker.

Detta valår är det också helt fantastiskt att vid denna tid höra alla löften från våra folkvalda och allt "skitprat" för det är det till största delen. Toblerånepolitik, Dyngspridare mm har jag svårt att acceptera i en valkampanj. Men kanske det är så att man vill skylla över det som man egentligen menar, oavsett vem som styr landet så har vi det väldigt bra. Att börja lova fem miljarder dit och fem miljarder dit utan att ha täckning för det tror jag inte människor går på längre. Och det är kanske därför man har uttryck som inte ger något till redogörelsen för vad man menar.

Något speciellt är det med första maj det är då man får höra alla härliga majsånger och i år tog vi oss i familjen tillsammans med farmor till 100 åriga Tidaholm för att höra vårkonserten på torget. 
Jag är tillsammans mede övriga familjen väldigt imponerad över det vi fick höra och se. Ett mycket trevligt framträdande med arrangemang av Abba låtar som var långt över det vanliga, underbart att höra hur man i dessa stycken får alla instrument i orkestern att framträda ordentligt. Har Ni möjlighet nästa år missa inte första maj på torget i Tidaholm, det är väl värt ett besök även om Ni får åka några mil. Det är roligt att se hur dessa ungdommar trivs med att spela och finner en tillfredställelse i detta.

Bilderna här nedan är ett av familjen minnen positiva från detta Tidaholmsbesök.


 


Kommentarer
Postat av: Henrik Gustafsson

Det är alltid kul med positiv respons! Välkommen åter!

2010-05-03 @ 08:17:51
URL: http://vulcansmusikkar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0