20100314

Våren närmar sig

Precis som det varje år är självklart med att sommar, höst och vinter kommer blir det även i år en vår. Tänk nu bara om det kunde vara så lyckligt att vi människor kunde vänta till naturen tycker det är dags. Har Ni sett trots att snön i stora delar av landet ligger halvmeter tjock över gräsmattorna har man börjat spela fotboll.



Stadsparken i april 2008
Då är det inte frågan om att spara på energin. Det är inte bara inom sporten som man ser att det där med energi och vår miljö är av underdånig betydelse. Jag tänker också på detta med flyget. Är det någon som tänkt på alla de människor som hemma är miljöanpassade på olika sätt men sedan någon gång varje år sätter sig på flyget till främmande länder, utan att tänka på vad detta gör vid miljön med bland annat det som flyget släpper ut.
>Var och en får gärna göra vad han vill för mig men kom inte sedan och tala om bland annat bilen eller jordbrukets miljöeffekter, rensa först vid den egna dörren.



Del av Garnisonsmuseets utställning fram till 2009
Nu till något annat mycket trevligare, det egna arbetet. Tänk vad man får vara med om i detta. Bland annat att bygga om ett museum så att alla de besökare som kommer att besöka oss under säsongen 2010 får något nytt at förundras över. Med detta arbete har jag också fördelen att få artbete tillsammans med härliga människor som på sin fritid kommer och gör en insats för kulturen inom försvaret.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0