13/5 2010

Bara en vecka kvar till Vätternrundan 

Trots regn och vist missmod med att vi inte kunde ta husvagnen denna helg har den ändå visat på en fager grönska som man nästan endast vid denna årstid ser. Vi var i Vänersborg här om dagen och grattade farmor Birgitta på hennes 83 års dag. En fantastisk resa bland annat av den enkla anledningen att vi fick färdas i dalgången mellan Halle- och Hunneberg. Vilken grönska det var vi blev mållösa.



När vi åkte från den fagra delen av Vänerns sydspets passade vi på att passera genom Lidköping. Även om det var lördag så fanns inte alla knallar kvar på torget och då fick det bli Stadsparken som vi tog en närmare titt på. Vänta några veckor och gör ett besök där det är en sak som Ni aldrig kommer att ångra, vilket fantastiskt blomster och parkskötsel de har i denna stad, tänk om fler städer i det gamla Skaraborg tog efter skulle många mer känna sig friskare av invånarna i dessa kommuner. En heders omnämnande till Lidköping som har det så vackert i sin stad.



I dag söndag hade vi funderingar på att besöka Tivedstorp för en kopp kaffe i guds sköna natur. Dock visade det sig bli regn varför Turbinhusön i Tidaholm och den där befintliga kaffestugan fick bli hustrun och undertecknads resmål denna dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0