4/7 2010

Sommar och sol

Kommer Ni ihåg vintern med nära en meter snö. Kallt blåsigt och ojästvänligt. Kanske det är den årstiden som gör att man ser sommaren på ett speciellt sätt.



Vätternrundans cyklister tycker jag gör ett fantastiskt arbete, i år var det regn och rusk men det gick bra ändå. Och stora skaror åt i Hjo

Jag undrar förstås hur det i bland står till med fritidsförvaltningens handlande. Kom i går söndag åkande på södermalm i Skövde. Klockan var ca 19.00 och det var ljusan dag kan Ni tänka Er att då var de starka lamporna tända och det skulle vara roligt att höra till vilken nytta. Kan man inte den 3 juli klockan 1900 "spjänna" boll utan belysning då undrar jag om man inte skall ägna sig åt någon annan sport. Var har man detta med sparande av el när man gör så.


Naturligtvis skall mormor ge den lilla Neron glass som var väldigt gott när man fick äta det på mormors arm.

Har Ni sett att det är Fotbolls VM och nästan hela landet har nu stått still för att vi skall kunna se på en sport där inte Sverige är med, helt fantastiskt och kom sedan inte med klagomål på att tiden inte räcker till för familjen eller nära och kära.

Nej tacka vet jag höjdpunkten på året det är när jag får åka till Lundsbrunn på midsommaraftonens eftermiddag och fira att just vid denna tid är det som ljusas ute.


Götene folkdanslag gör varje år ett fint program på  planen framför restaurangen.

Nu hoppas jag alla får en trevlig och avkopplande sommar, det är det som den är till för. Under den kommande vintern får vi säkert tid att umgås som på sommaren men då kanske vi får hålla till inne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0