6/1 2010

Kylan fortsätter

Har på nyheterna de sista dagarna hört mängder med inlägg med anledningen av kylan. Nu letar man efter rekord av olika slag så det står härliga till. Och vad snö det har kommit på de flesta av journalisterna tycker man märka en viss rädsla för att det nu blivit kallt och kommit snö samtidigt.
Troligen är det i Stockholm och våra andra tio största städer som det har snöat och det var något nytt att det också blev kallt. Ingen har ens tänkt på hur de första vintrarna på 1940-talet var. Med sämre bostäder och kriget runt vårt lands gränser klarade människorna det galant. Det kommer vi att göra nu också om vi inte lyssnar på olyckskorparna som finns i massmedia världen.
Strunta i kylan och skriv i stället om de dåliga kommunerna och fastighetsägarna som antagligen ser det billigare för egen del att människor kanar omkull än att sända ut personal som sandar och skottar.
För närvarande har vi en i familjen som sitter med armen i gips pågrund av dåligt sandat och skottat vid Övermans spelbutik i Skövde, vi hoppas verkligen att det är den enda som råkar ut för detta slarv från denna fastighetsägare.Glädjen stod dock högt i skyn när vi i dag fick fira vårt första barnbarns födelsedag, på de efterföljande bilderna kan Ni se den lilles förtjusning.

 

   
 
 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Börje Sahlén

Många fina bilder och trevlig läsning från din familjs jul-och nyårsfirande, Björn.

2010-01-08 @ 13:03:30
URL: http://www.ugglan.påwebben.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0