4/1 2010

Nu är vardagen här igen

För många är det nu åter dags med nya tag på det gamla arbetet, för andra kan det vara något nytt som börjar. Vad det än är så har nu årets största helg strax gått till ända. I år var jul och nyåret vitt vilket vi alla väntat på sedan 2001 då i stort sett hela landet hade en vit jul.



Problemen ligger nu i att de som försöker forsla bort snön från gator, vägar och torg av någon outgrundlig anledning inte vågar sätta ner plogbladet ordentligt. Här i Skövde har man helt missat vissa gator och många av dem man försökt ta bort snön från där har man helt missat att sätta ner bladet på traktorn, där har vi bilister istället fått köra åt det som kommit ner, det är klart  billigare på det viset för Skövde.



Nu framåt några veckor till är det allt det vackra julpyntet som påminner om den helg som varit. Det är alla vackra blommor som i fönstren påminner om att en nya varm årstid är på gång.

Viste du att i USA finns följande lag:
Ingen kvinna får uppenbara sig i baddräkt på någon motorväg i Kentucky såvida hon inte eskorteras av minst två polismän eller är beväpnad med en träklubba.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0