13/8 2010

Semestern fortsätter

Nu har mer än hälften av semestern klarats av. Vilken semester det varit helt fantastisk i lugn och ro har vi gjort som många andra besökt många av de platserna som vi också besökte när barna var små. Dels har vi nu klarat av Blomstergården som jag tidigare redogjort för, dels har vi klarat av Skåne och nu sista veckan har det varit Småland.



Den fantastiska eken i Kville är något som de som tycker om naturupplevelse borde se. Att stå där vid Eken och titta på en växt som troligen började växa på detta ställe under vikingatiden är något märkligt.



Resan denna fredag fortsatte sedan till platsen för filmen om illbattingen i Katthult. Detta fenomen är lika förunderligt. Det är trettio år sedan vi besökte platsen för första gången- Då var vi inte många som kom årligen nu är det en jämn ström av människor från hela Europa som besöker denna plats lika väl som platsen för inspelningen av Barnen i Bullerbyn.



Vilka fantastiska platser och föreningar som verkligen tar vara på det som händer i bygden och låter det växa fram av sig självt, Tänk om vi i Skaraborg hade lyckats lika bra när det gällde Arn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0