27/11 2009

Veckan är slut

Så var även denna vecka slut. Det har hänt lite för mycket vilket gjort det svårt att hinna med att skriva på bloggen. I dag blir det för två dagar och det kanske kommer att bli så framöver eftersom tiden är knapp även om man nu inte har några barn hemma och se efter.

I går torsdag var det norra Skåne som gällde, tänk det var riktigt bra väder när vi tog oss till graven i Torekov där fader Mark har sin sista vilopålats. Hur länge de ljus som vi satte där kommer att brinna är osäkert, i går när vi var där blåste det säkert ca 10 m/sDen vackra kyrkan i Torekov ligger mitt i byn och ses av alla som besöker orten vilket är att rekommendera.Från denna ort tog vi oss vidare till Ullared och det där belägna GeKås varuhus, det är samma upplevelse varje gång. Många människor handlar tydligen inte mer än en gång om året och då gör man en utflykt till denna lilla halänska ort.När vi kom räknade vi antalet bussar till femton stycken vilket gjorde att vi var tveksamma om vi skulle komma in, men det var inga problem med detta och under de timmar som vi tillbringade i varuhuset gjorde hela familjen av med ca 2 500 svenska kronor.


Nu blir det att adventspynta eftersom hustru skall tillbringa helgen på sitt jobb får vi se hur det går Vi har alltid gjort detta tillsammans varför det nu kan bli problem men skam den som ger sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0