19/11 2009

Skrivbordet besatt igen

Jag tror inte att man skall vara borta för lägen från sin arbetsplats eftersom det då alltid samlar sig mängder med arbete.
Även om mina medarbetare på museet håller ställningarna bra finns det vissa saker som bara jag själv kan genomföra och dessa uppgifter har en viss förmåga att hopa sig när man är borta några dagar. Nu tycker jag detta med dataåldern har gjort det lättare då man med den lilla bärbara apparaten kan sköta sina affärer vart man än är i världen.

Stad i ljus, nu har det kommit för att stanna det är vist fjärde året i år som man genomför projektet och vist är det vackert i höstmörkret när träd och fasader blir upplysta men skall man prata miljövård och att vi skall köra med den nya typen av lampor så undrar jag vad det betyder när en kommun kan dra på så stort. Jag tycker att det är bra att dra på för att få en säkrare stad, men skulle man inte i kommunen kunna uppmana parkarbetarna att de höll ett öga på vilka lampor som är trasiga och att de sedan såg till att de blev lagade. I den fina kyrkparken har jag under det sista året, sedan man hade stad i ljus sist, kunna se hur flera av lamporna i befintliga lycktstolpar varit trasiga. Det kanske kan räka med att laga dessa innan man drar på så stort som det i övrigt blir.
Vad kostar inte kallaset, det är ingen som ännu redovisat…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0