29/12 2009

REA, REA, REA

Tänk vad fantastiskt bra det är ordnat här i livet. Bara för att Jul och Nyår infaller som det gör är man ledig. Inom staten får vi endast spara 40 dagar av vår semester och det passar alldeles utmärkt och ta ut den överstgigande just här i mellandagarna.När hustru Else-Marie är ledig arbetar vi inom hemmets väggar på förmiddagarna och sedan bär det iväg ut på något. I går måndag bar det av till Lidköping förbi den lilla orten Lundsbrunn, vi hade fått för oss att i Bjärby köpa en strutsfilé till nyårsaftonen. Men med all rätta hade de tagit ledigt över helgen. Det blev istället en vandring i Lidköping vilket är fantastiskt att få göra. Denna stads styrande har förstått vikten av att hålla kvar den gamla stadskärnan. Här kan man också finna de små lokala affärerna som säljer det där som man inte hittar någon annan stans. Efter en kopp kaffe på rådhuset tog vi oss åter mot hemmet, det skulle bli halt och vi kan intyga att det hade det redan blivit.

Dagern började tidigt då hustruns schema visade att hon skulle börja klockan 7.00 var det strax före detta som jag skjutsade henne till arbetsplatsen på Östermalm.
För att jag skulle slippa göra någon mat beslutade vi redan i gårkväll att det fick bli lunch på staden, det fick bli asiatisk mat vilket är väldigt välsmakande även om hustru denna gång hade lite svårt för det efter att hon hittat ett hårstrå i maten.
Nu är det dock snart att ta hunden i koppel och hämta henne till en som man hoppas kväll i hemmet. Sonen som de sista dagarna ser ganska utarbetad ut skall i em. installera lite program i de nya datorer som museet har inskaffat, sedan får vi se hur det skall gå.Vi lugnar nu ner oss för att klara av nyårsfirandet eftersom vi under dessa dagar är bortbjudna vid flera tillfällen.


Kommentarer
Postat av: ulrika

måste ju skicka ett GOTT NYTT ÅR härifrån Mölndal....hoppas att ni har det bra. Man vill mest ligga och läsa om dagarna nu ,fick en massa bra böcker om Berlin i julklapp. Hälsa alla och Hubbe såklart....Kram Ulrika , Mikael, Nathalie, Johan och Lady

2009-12-29 @ 21:59:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0