11/7 2010

Husvagn skal det vara

Så var det äntligen klart med första helgen i husvagnen. Detta har vi väntat på att få genomföra i två månader och nu äntligen blev det en resa till Gränna.

Väl framme var det dags att fylla tanken med vatten och då visade det sig att varmvattenberedare under vintern spruckit troligen för att jag inte tappat det vatten som fanns i höstas och vintern gjorde sedan en frostsprängning av den samma. Hur många tusen detta kommer att kosta får vi se i morgon då en ny tank skall köpas in tillsamman med den kran som jag nu har lärt mig skall öppnas när man ställer in husvagnen i vinter.



Resan till Gränna var helt OK några större utsvävningar gjordes inte då värmen såg till att vi båda satt där vi gjorde vid husvagnen. Ett nog så intressant företag då det var ett fem, tontal äldre traktorer av äldre modell, de skulle vara byggda före 1969, besökte campingen samtidigt med oss. Något senarer visade det sig vara traktorer från vår egen bygd och nästan varje år vid denna tid körde runt vid Vätterns stränder och såg sig om.



Väl hemma ställde vi resan mot Kinnekulle och där i Husaby gamla skola träffade vi på väldoftande tvål viken vi endast kunde bli ägare av tack vare ett lotteri och det visade sig inte vara gångbart varför vi gick in på företagets hemsida för att se vart vi kan köpa den samma. Längs ner kan Ni se adressen till detta företags hemsida det var Micka och Maritas hemsida.
En mycket lyckad helg där detta med vila varit det allt igenom tongivande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0