2/1 2010

God fortsättning på det nya året




Så har vi då kommit in på det nya året. Det började inte som det förra då hela familjen gick i väntans tider. Dottern skulle få barn och man skulle börja känna sig gammal, det blev morfar av en.

 En stålt mormor

Det kom också en liten parvel till världen en liten som senare under året döptes till Neron. En liten som nu ett år senare verkligen har tagit fart och växer varje gång man ser honom och nu är det näs som helst klart att han skall ge sig ut och gå. Lugnast är när de inte gör detta men det är ju ett måste varför man får förvänta sig att det snart händer.



Nyårsaftonen avlöpte i lugnets tecken och det var skönt när man kan läsa allt elände som för övrigt hänt i samhället. Vad jag är förundrad över är hur man kan tycka att det varit en lugn nyårshelg när fyllesällerna varit fulla och ett antal personer har fått söka upp sjukhus för skador de fått i handgemäng med andra.



Nyårsdagen var en fantastisk dag. Bortbjudna som vi var till Mölltorp fick vi se något som det var många år sedan någon av oss i familjen såg. Vid morbro Lars fågelbord uppenbarade sig vintern och julens mest avporträtterade fågel, domherren. För en stadsbo är det en fantastisk upplevelse att se denna underbara fågel sitta och plocka i sig av solrosfrön.



Nu hoppas vi att det nya året för med sig många positiva upplevelser och att så många som möjligt av de väpnade konflikter som pågår kan lösas på fredlig väg.

      


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0