Påskdagen 4/4 10

Mitt i Påsken

Då har vi kommit fram till mitt i påsken, med allt vad detta innebär. För oss två i familjen har det varit en ganska lugn tillställning.

   

Långfredagen tillbringade vi i vårt land sydvästra regioner med besök på fars grav i Torekov. Där märks det väldigt väl att våren är på väg bland potatisodlarna i trakten. Kyrkogården i vid Torekovs kyrka hör troligen till en av de kallaste kyrkogårdarna i landet. Men att hedra faderns som gick bort för fem år sedan är ett måste för familjen tre gånger om året, då vi kör den 27 milen enkel resa och gör det till en härlig dagsutflykt.Nu denna gång var även ett besök på Ullared inlagt i våra planer. Vi trodde i vår naivitet att vi skulle vara ensamma i varuhuset denna långfredag men det visade sig vara helt fel, med mängder av folk omkring sig kunde vi inte annat än förundras över att kunderna verkligen behövde allt det de handlade. Men det kan jag inte tänka mig annat än att alla dessa människor är förnuftiga och inte handlar sådant man inte behöver. Men roligt är det och se och lyssna i detta för bygden viktiga varuhus.

 

Gårdagen medförde att barn med respektive samt barnbarnet anlände på en något sen påsklunch.Första året då alla hade en partner med sig och detta kändes fantastiskt bra. I och för sig åt de oss ur huset men det är ju sådant man får stå ut med. 
Dagen skall vi nu ägna åt tranor vid Hornborgasjön och andra aktiviteter på västra sidan av berget Billingen.
 Vi hoppas nu att alla får en fortsatt trevlig helg med mycket vila.


Kommentarer
Postat av: ulrika

GLAD PÅSK, om än kanske lite sent men det är ju iallafall påsk ännu en dag!

2010-04-04 @ 21:33:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0