18/4 2010

Firat, tagit igen sig och reta sig på dumheter

Så har undertecknad tillsammans med hustrun haft en sådan där fantastisk helg med avkoppling och återhämtning.


Är det någon som vet vilka pojkarna är på Lidköpings torg 1957 hör gärna av Er.

I början av veckan var det möte med den nya arbetsgivaren, Skövde kommun och det gav inte något. Trots att man där sedan ett halvår vetat om att min tjänst skulle överföras var det inget som var färdigt. Det skulle komma påbud om att handlingarna skulle vara klara på några dagar men ännu finns det inget skrivet och klart. Vad skall an göra, nu hotar SFHM med att stänga museet om inte kommunen uppfyller det man tidigare lovat.

Hustru och undertecknad gjorde den vanliga resan till Lidköpings fantastiska torghandel under lördagen. Tänk det är konstigt vad trevligt och gemytligt det kan bli. Mängder med knallar och människor i rörelse. För egen del blev det bara handlat till hunden som behövde nya bajspåsar och en blomma till hustrun.

För hennes del blev det en ny röd jacka en som hon har längtat efter länge att få skaffa sig och för att inte göra Skövde alldeles för besviket inhandlades denna i ett företag från denna stad som har en trevlig butik i vänerstaden.Redan i början av 1960-talet var det väntetid på flygplatsen Bultofta i Malmö.

Vi har nu också kunnat läsa om att rökmoln från Island ställt till det så att folk inte kunnat flyga ut i stora världen. Jag vet inte vad folk i detta land tänker på men alltid skall man ha någon att skylla på. När man nu inte kan skylla på naturen för den rår man inte på är det researrangörer och flygbolag. Dock tycker jag de båda turisterna från Japan som befann sig på flygplatsen i Göteborg har svaret på allt detta elände enligt många. Ta det med glimten i ögat, reporten frågade vad de tyckte om att det kunde ta flera veckor innan flyget kom i gång, deras svar kom fort och lätt.
"Då kommer vi att bli Svenska medborgare"
Där var det ingen som behövde bära skulden för att en vulkan på Island fått ett utbrott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0