Söndag 25/10 2009

Bättre att gå på hal is än i lera och sörja!

Inte särskilt tidigt om man går efter sommartiden kom vi inte ut med hunden förrän klockan var 0900, men den tiden är nu förbi för denna säsong och nu gäller vintertid. Det kommer säkert att kallas EU-tid om något år, för varför skall vi få ha vår egen tid på klockan kvar när allt annat skall göras enligt vad man bestämmer i Centraleuropa.

Var i fredags på Tjörn och berättade om soldatinventeringen, vilket intresse, över hundra personer i ett församlingshem som var avsett för sextio om man satt vid dukade bord. Hela föreställningen inleddes med en pjäs av hembygdsföreningens teatergrupp "Sella kommer", en mycket informativ och trevlig föreställning. Efter detta var det sedan mitt lilla kåseri om soldatens liv. Eftersom det var tjugo mil hem drog jag ganska snart efter framträdandet mot hemkommunen Skövde.

Lördagen ägnades åt besök på IKEA:s varuhus i Jönköping, vilket var en lika fantastisk upplevelse som vanligt, vad prylar det finns, behöver vi alla dessa? Kvällen ägnades åt Dansbandskampen det nygamla TV-programmet, precis som när det gällde Här är ditt liv, märks det vad ont om pengar Sveriges television har. Vi får väl hoppas att det blir en uppryckning för det första programmet var inte helt enligt min och hustruns smak.

Söndagen kommer att bli lugn det blir att sitta vid datorn en stor del av förmiddagen och sedan får vi se om em. kan medföra en utflykt åt något håll.


Det blev kö för att komma in i församlingshemmet på Tjörn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0