22/11 2009

Huvudflytten genomförd

Under en vecka har vi nu tillstörsta delen i familjen ägnat oss åt att flytta sonen och iordningställa fyran för två personer, åt fanders för stort, kan tjäna 12 000 om året genom att få tag i en trea, arbetet med detta pågår.

Vissa nya möbler var vi i går hos Ingvar Kamprad stora företag i Jönköping och inköpte. Vi har tidigare handlat ganska mycket till hemmet på IKEA och då särskilt på varuhuset i Jönköping. Där har vi alltid blivit väl mottagna dels hos personalen på avdelningarna dels i kassorna. Så även denna gång dels inne vid kassan där en ung dam påpekade att vi glömt två viktiga paket till sängstommen. Men även utanför varuhuset fanns det hjälpsam personal, för trots att de skulle lasta korgar och vagnar, var det inga problem för dem att vänta medan vi lastade sängar, sängstomme mm. Det fanns nämligen bilister som troligen inte skall ha körkort då de inget ser. Trots skyltarna som talar om att platsen är avsedd för av och i lastning parkerar man där.
Tack vare denna fantastiska personal återvänder vi gärna till IKEA i Jönköping där allt fungerar bra.

I dag söndag blir det att göra den sista insatsen i sonen lägenhet på Ekängsvägen här uti staden, sedan återstår att se när han tar sin tandborste och drar vidare i livet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0