Torsdag 22/10 2009

Ytterligare en dag i nostalgins tecken


Nu blev det sernt innan jag hade tid att sitta ner. Det är helt fantastiskt att se vad många som är intresserade av soldatforskningen. Hela förmiddagen gick åt för att besvara forskarfrågor. Därefter blev det en resa till Hotell Snickaren i Tibro där jag försökte att få ett tjugotal Rotarianer att förstå vad viktigt det är detta med den muntliga traditionen.
Fort tillbaka till skrivbordet för att börja och kalla styrgruppen för soldatregistret till ett möte i Stockholm i december. Det är nog som någon säger viktigt att vi nu försöker styra upp registret i en ordentlig organisation och det blir huvudfrågan i december.
Kvällen var att ägna åt brandskydd i det egna boendet en sak som un der det senaste året visat sig vara mycket viktigt. Hans Ingbert Stf räddningschef i Östra Skaraborg gjorde mycket bra ifrån  sig med sin genomgång.
Nu 21 00 blir detg att ägna sig åt rapport och sedan att ta igen sig innan hunden hubbe skall ut sista gången inför natten. Eftersom hustru arbetar natt vet jag vem som intar hennes säng så ensam i sängkammaren behöver man troligen inte vara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0